BÖLÜMÜMÜZ ZORUNLU STAJI HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME
5.06.2020

2019-2020 YAZ DÖNEMİ STAJ

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nin 12.05.2020 tarih ve 12/5 sayılı Senato Kararı ile 2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı Bahar yarıyılında sadece mezun durumunda olan öğrencilerin staj yapabilmelerine karar verilmiştir. Mezun konumunda olan öğrenciler koruyucu önlemlerinin alındığı yerlerde (kurum, konsolosluk, yayınevi, otel) stajlarını yapabilecektir. Bölüm web sayfasında yer alan staj ile ilgili belge ve formları akademik takvimi dikkate alarak (27.06.2020 tarihinden sonra) staj yapılacak kurum/konsolosluk/yayınevi/otellere imzalattıktan sonra ilgili belgeyi taratarak bölüm sekreterliğine göndermeleri gerekmektedir. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi tarafından yapılan sigorta işlemlerinin gerçekleşmesi için belge/formların bölüm sekreterliğine staj başlama tarihinden on beş (15) gün önce ulaşması gerekmektedir.